vrijdag 13 juni 2008

opdrachtjes

Kim zal wel een beetje moeten werken voor haar vrijgezellenavond he... ;-)
Bij de 'reacties' zal ik alvast een aantal suggesties plaatsen....
Voel u vrij om aan te vullen!
:)

9 opmerkingen:

Silvie zei

opdracht van de laatste kans: 10 lipstickafdrukken achterlaten bij 10 knappe mannen

Silvie zei

geldopdracht: geld verdienen door kusjes te verkopen...
€0,50 per kusje?

Silvie zei

huisvrouwopdracht: in het cafeetje waar we op dat moment zijn onze tafel afruimen en onze glazen afwassen

Silvie zei

de ideale man?:
Gedurende de hele avond 'de ideale man' samenstellen d.m.v. foto's:
- foto van het ideale hoofd
- foto van de breedste borstkas
- foto van de mooiste handen
- foto van het lekkerste kontje
- foto van de stoerste benen
- ...

Liselotte zei

snoepBH!!
Ook een opdrachtje waar ze eventueel centjes mee kan verdienen. Ze doet een BH aan boven haar T-shirt waar snoepjes op vast zitten. Die moet ze verkopen maar de kopers moeten de snoep wel zelf nemen...

Liselotte zei

Kunnen we allemaal samen doen:
Vervelende klusjes
Geef iedere gast een pen en papier. Vraag hen te denken aan het huishoudelijke klusje, dat ze het vervelendst vinden en laat ze drie redenen opschrijven waarom. Laat de blaadjes nu doorgeven aan de buurman of -vrouw. Om de beurt worden deze redenen nu voorgelezen, alleen moet het huishoudelijke klusje worden vervangen door het woord 'seks', "Ik haat seks, omdat..."

Liselotte zei

Dit kan kim doen met een voorbijganger
Voelen en zoeken
Blinddoek twee spelers, die tegenover elkaar staan. Hang bij elke van hen vijf wasknijpers aan de kleren. Hoe strategischer geplaatst, hoe leuker! Degene die binnen één minuut de meeste wasknijpers bij de ander weet te vinden en te pakken, heeft gewonnen.

Liselotte zei

ook nog iets dat we samen kunnen doen..
Ik heb nooit...
Bepaal zelf hoe pikant dit spel wordt!

Geef iedere speler 10 à 20 snoepjes, nootjes of iets dergelijks. De eregast mag beginnen en verklaart (naar waarheid) iets, dat begint met: "Ik heb nooit....". Bijvoorbeeld "Ik heb nooit iemand van mijn eigen sekse gekust". De spelers, die dit wel al eens hebben gedaan moeten één van hun snoepjes opeten. Laat iedereen aan de beurt komen. Wie de meeste snoepjes overhoudt, heeft gewonnen, maar is wel een hele brave burger!

Liselotte zei

Nog 2 opdrachtjes...
1. Maak een kunstwerk gedicht...
Kim krijgt een soort doek waarop tekstjes, gedichtjes, tekeningen... moeten verzameld worden. Bij Hendrik doen ze dezelfde opdracht. Plan is om deze dan nog een beetje op te smukken en cadeau te doen op het feest.

2. Ga de ramen lappen in het glazen straatje. Wij kennen iemand die daar werkt :-) en we zouden haar eens vragen of dat zou mogen want we hebben al gehoord van andere vrijgezellenavonden dat ze dan weggestuurd worden. Maar we wachten nog even af hé.